Opleiding tot rekencoördinator

Voor Avans+ in Breda verzorg ik in schooljaar 2018-2019 de opleiding tot Rekencoördinator. Dit is een landelijke eenjarige opleiding, waarin basisschool leraren worden opgeleid tot rekencoördinator. Alle facetten van goed rekenonderwijs komen aan bod. De deelnemers analyseren het rekenonderwijs en schrijven een rekenbeleidsplan met verbeterpunten voor hun eigen school. Zo hebben veel scholen in de regio Breda straks hun eigen deskundigheid in huis.

Intervisie rekenspecialisten - Prodas academie

Recente literatuur en materialen rondom goed rekenonderwijs; het bespreken van casussen waar je op school alleen niet uitkomt; met elkaar sparren over de ontwikkeling van het rekenonderwijs bij jou op school... Allemaal onderwerpen die terugkomen in de intervisiebijeenkomsten rekenen.

U blijft up-to-date over de actuele ontwikkelingen binnen het rekenonderwijs en leert van en met elkaar over de eigen rol binnen de school.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddag.

Wilt u meer informatie over deelname? Neem dan contact op.

Lerend netwerk Rekenen - Optimus Cuijk

Er bestaat een lerend netwerk van rekenspecialisten binnen de stichting Optimus in Cuijk. Tijdens de bijeenkomsten van het Lerend Netwerk staat het leren van elkaar centraal. Het doel is om op de hoogte te blijven van actualiteiten rondom rekenen, geinspireerd te raken en elkaar te ondersteunen in de rol als rekenspecialist.

"Delen is het nieuwe vermenigvuldigen"

Calis onderwijsadvies

Godfried Bomansstraat 38

6543 JA Nijmegen

K.v.K. 61882739

Contact

Marian Calis

+31 (0)6 45 08 68 93

marian@calisonderwijsadvies.nl